Besøk av TO norgesmestre på samme dag!

Av: Maarten Frank / Publisert: 10.10.2017 / Oppdatert: 10.10.2017

Fredag 22. september hadde vi besøk av Gullbjørg Ekre og Even Aasen, begge norgesmestre i henholdsvis billakkererfaget og bilskadefaget.

Gullbjørg som til vanlig jobber på Tuven billakkering, var innom Skogmo videregående skole i helga for å øve til verdensmesterskapet i billakkering. I skolens flotte nye lakkanlegg øver hun sammen med tidligere kontaktlærer, Bjørn-Erik Tveiten, fram til de sammen reiser til Abu Dhabi, hvor hun skal delta i Wordskills.

Worldskills er en konkurranse hvor landsmestre fra forskjellige fagområder konkurrer om å bli verdensmestre i faget de utøver. Worldskills starter 15. oktober og avsluttes 18. oktober. Stjernene fra Telemark reiser tirsdag 10. oktober.

Gullbjørg har tidligere vunnet Telemarksmesterskapet og vant i 2016 Norgesmesterskapet i billakkererfaget. Hun gleder seg til verdensmesterskapet, og tror det vil bli spennende å delta.

Even er andreårslærling i bilskadefaget og jobber til daglig på Bilskadesenteret Telemark. Han har i likhet med Gullbjørg, vunnet både Telemarksmesterskapet og norgesmesterskapet, også han skal til Abu Dhabi for å delta i Worldskills.

Vi var så heldige at vi fikk besøk av Camilla Rulnes Fossum fra Studio 85 i Bø. Hun er lærling i frisørfaget, og sminket og stylet Even og Gullbjørg før bildene.

Masse lykke til Even og Gullbjørg. Vi heier på dere!